Skip to content

Succesverhaal

Mirjam Visser

Ik loop weer vol trots over het terras!

Mirjam Visser, 37 jaar en -25 kilogram

Door de jaren heen ben ik steeds zwaarder geworden. Ik was dol op een lekker hapje en drankje. Totdat ik tijdens mijn zwangerschap last kreeg van zwangerschapssuiker en ik erg goed moest opletten met wat ik at. Doordat ik al die tijd op mijn eten heb moeten letten ben ik na mijn zwangerschap heel veel gaan snoepen. Na de bevalling van mijn prachtige zoon zag ik een foto van mezelf en ik dacht: ‘Dit ben ik niet, tijd voor verandering…’

Mirjam-Visser

Maar hoe

Toevallig zag ik toen een kennis op Facebook voorbijkomen. Ik herkende haar bijna niet, zo knap en zo mooi zag ze eruit! Ze was veel afgevallen met PS. food & lifestyle en straalde helemaal. Toen wist ik: ‘Dit is het voor mij’, ik ben meteen naar een PS. food & lifestyle center in mijn woonplaats gegaan voor een kennismakingsgesprek.

Na een superleuk gesprek met mijn coach was ik overtuigd, dit ga ik doen! Ideaal dat ik om de twee uur mocht eten en dat ik iedere week terug moest komen bij mijn coach. In minder dan een jaar had ik mijn streefgewicht bereikt, YES! Ik ben al jaren niet meer zo slank geweest, ik voel me echt super. Ik heb ook echt gesmuld van de PS. food & lifestyle producten, waardoor het helemaal niet als een dieet voelde.

Ik voel me goed en ik ben super trots op wat ik heb bereikt! Ik blijf onder controle bij mijn coach, zodat ik geen jo-jo effect krijg.