Skip to content

Succesverhaal

Willemijn Griffioen

Starten was de beste keuze die ik gemaakt heb!

Vakantiefoto.

“In november 2020 was ik op vakantie, mijn schoonvader maakte daar een foto van me op het strand en toen ik deze foto zag schrok ik. Ik zag een ongelukkige vrouw en moeder. Ik wist direct dat er iets moest veranderen!

 Ik had daarvoor al wel eens wat gelezen over PS. food & lifestyle, toen nog PowerSlim, maar ik was er nog niet klaar voor. Nu wel, ik ging op zoek en kwam bij mijn PS. food & lifestyle coach Jacqueline terecht. Ik stuurde een berichtje via de site en binnen no-time was onze eerste kennismaking gepland! Heel eerlijk, ik was sceptisch en gespannen maar ik wist ook dat dit mijn laatste kans was om actie te ondernemen.  

Jacqueline legde het starterspakket super uitgebreid uit en mijn vragen werden duidelijk beantwoord.

Willemijn Griffioen

Een nieuw en gezond eetpatroon

“15 februari startte ik met het PS. food & lifestyle programma. Ik merkte binnen 2-3 weken al verschil in hoe ik mij voelde en hoeveel meer energie ik kreeg. Iedere week kwam ik een stapje dichterbij mijn doel. Soms ging het even iets minder, maar vaak was dat te herleiden naar stress, hormonen of het tijdstip van de dag.

Ik leerde een gezond eetpatroon aan, met meer eiwitten en minder koolhydraten en zes eetmomenten op een dag. Ik ben zoveel bewuster geworden van wat ik in mijn mond stop, en draai dan ook regelmatig een verpakking om, om het etiket te bekijken.
Twijfelde ik soms over een product of iets op het menu in een restaurant, dan kon ik Jacqueline een mailtje sturen en kreeg ik snel antwoord.

Ik sport zelfs 2-3 keer in de week!  En ook mijn vakantie in juni kwam ik goed door, door de juiste begeleiding voor én tijdens mijn vakantie.

Stabiliseren

“Nu in oktober 2021 heb ik besloten om te gaan stabiliseren. Ook dat gaat goed. Ik ga nog steeds maandelijks naar Jacqueline voor begeleiding. Maar ik leer mijn lichaam steeds beter kennen, en weet steeds beter wat ik wel en niet moet doen. Als ik ’s avonds een keer iets lekkers wil, dan houd ik daar gedurende de dag rekening mee.

Ik heb ook al wat geproefd van de nieuwe producten van PS. life, die speciaal ontwikkeld zijn voor de stabilisatiefase. Die zijn echt heerlijk! Dat gaat het wel echt een stuk makkelijker maken.”  

Mijn doel: het schoolplein

“Ik ben PS. food & lifestyle en mijn coach dankbaar voor het programma, voor de nieuwe levensstijl die ik heb mogen leren! Mijn doel was om slank en gelukkig op het schoolplein te staan in september, als mijn oudste zoon naar groep 1 ging.   

Op de vraag hoe ik mijn proces in drie woorden zou omschrijven, zou ik zeggen: geweldig, levens veranderend en overweldigend!

Naast de grote verandering lichamelijk merk ik dat ik veel meer energie heb en mijn hele houding positiever is geworden. Ik durf ook alles qua kleding weer te proberen en voel me nu weer gelukkig in een jurkje. Het grootste verschil is dat ik veel meer zelfvertrouwen gekregen heb.

Het heeft mijn leven veranderd

“Ik kan PS. food & lifestyle aan iedereen aanraden. PS. food & lifestyle heeft mijn leven veranderd en terug gegeven, zei ik onlangs nog tegen mijn coach.

En nu komt het wennen aan mijn vernieuwde lichaam… Dat vind ik nog wel lastig. Het beeld dat ik in mijn hoofd heb van mijn lichaam, is niet hoe mijn lichaam er in werkelijkheid uit ziet. Maar daar heb ik nog even de tijd voor!

Mijn tip aan anderen: ik denk dat het belangrijk is dat je 100% achter deze levensstijl moet staan en je niks moet aantrekken van de mening van anderen! Ik kreeg in het begin veel kritiek omdat het een crashdieet zou zijn, wat overigens niet het geval is, maar dat zorgt er wel voor dat je gaat twijfelen soms. Gelukkig heb ik gewoon doorgezet en mag ik nu super trots zijn op mijn eindresultaat!”